OBIECTE DE PLAN GENERAL

  1. Corp fabricatie – parter
  2. Gospodarie lemne- Sc = 72 mp
  3. Gospodarie gunoi – Sc = 36 mp
  4. Drumuri si platforme uzinale – 2003,0 mp
  5. Retele exterioare

Corp fabricatie
Aria construita – 1949,6 mp
Aria desfasurata – 1949,6 mp
Aria utila – 1568,6 mp

Volumul cladirii – 9677,5 mc
In aceasta constructie se vor efectua lucrari de compartimentare si organizare a spatiului cerute de modernizarea fluxului tehnologic de fabricatie, dupa cum urmeaza:
– depozit de faina in vrac si in saci
– depozit de materii prime
– spatiu pregatire materii prime pentru fabricatie
– spatiu pentru framantare si procesare
– spatiu pentru coacere
– spatiu pentru racire produse finite
– spatiu pentru feliere si ambalare
– depozit produse finite
– spatiu depozitare navete murdare
– spatiu spalare navete
– spatiu depozitare navete curate
– spatiu depozitare ambalaje (folie,hartie, etc)
– vestiare si grupuri sanitare
– spatiu pentru spalare cuve
– spatiu pentru zona spalare si depozitare ustensile si tavi
– spatiu pentru evacuare deseuri ambalaje si materii prime
– spatiu pentru evacuare deseu tehnologic neigienic
– spatiu pentru evacuare deseu tehnologic igienic
– spatiu pentru evacuare gunoi menajer
– spatiu pentru spalat, uscat si depozitat achipament de protectie personal
– laborator analize fizico-chimice
– spatiu pentru anexe tehnice : centrala termica, tablou electric, grup electrogen.

Gospodarie de lemne
Constructie de forma dreptunghiulara cu dimensiunile:

  • lungime = 12 m
  • latime = 6 m
  • inaltime = 3,00 -3,50m
  • Suprafata construita = 72 mp
  • Suprafata desfasurata = 72 mp
  • Volum 234 mc

Gospodarie de gunoi

Constructie de forma patrata cu dimensiunile:

  • lungime = 6,00 m
  • inaltime = 3,00 – 3,50 m
  • Suprafata construita = 36mp
  • Suprafata desfasurata = 36 mp
  • Volum = 117 mc

Structura sortimentala
Profilul de productie pentru paine si produse de panificatie cuprinde urmatoarele sortimente:

  • paine simpla sau cu adaos, de foma rotunjita sau alungita cu greutate intre 0.300 kg/buc si 2 kg/buc;
  • produse de panificatie simpla sau cu adaos, de forma rotunjita, alungita, corn, impletituri, cu greutate intre 0.065 kg/buc si 0.500 kg/buc;
  • produse de paine la tava de tip toast, simple sau cu adaos;
  • produse de panificatie speciale: paine graham, paine cu secara, paine multicereale;
  • produse de panificatie traditionale (colaci impletiti etc).

Profilul de productie pentru produsele de patiserie cuprinde urmatoarele sortimente:

  • produse de patiserie din aluat foetaj simple sau cu umplutura;
  • produse de patiserie din aluat dospit simple sau cu umplutura.

Produsele finite sunt livrate astfel:

  1. paine cu diferite forme si gramaje:
    • asezata in navete de plastic
    • feliata, ambalata in punga si asezata in navete de plastic
  2. produse de panificatie in diferite forme si gramaje:
    • asezate in navete de plastic
    • ambalate in folie termocontracibila si asezate in navete de palstic
  3. produse de patiserie
    • ambalate in folie termocontractibila si asezate in navete de palstic
    • ambalate in cutii sau caserole (in functie de specific)

Fond de timp

  • Regim de lucru: 3 schimburi de 8 ore
  • Timp de fabricatie: 7 ore/schimb x 3 schimburi = 21 ore
  • Timp de curatenie si intretinere: 1 ora/schimb x 3 schimburi = 3 ore
  • Numar de zile lucratoare/an: 262 zile
  • Fond de timp: 262 zile/an x 21 ore/zi = 5502 ore/an

http://www.agropan.ro/