OBIECTE DE PLAN GENERAL
- Corp fabricatie – parter
- Gospodarie lemne- Sc = 72 mp
- Gospodarie gunoi – Sc = 36 mp
- Drumuri si platforme uzinale – 2003,0 mp
- Retele exterioare
Corp fabricatie
Aria construita – 1949,6 mp
Aria desfasurata – 1949,6 mp
Aria utila – 1568,6 mp
Volumul cladirii – 9677,5 mc
In aceasta constructie se vor efectua lucrari de compartimentare si organizare a spatiului cerute de modernizarea fluxului tehnologic de fabricatie, dupa cum urmeaza:
– depozit de faina in vrac si in saci
– depozit de materii prime
– spatiu pregatire materii prime pentru fabricatie
– spatiu pentru framantare si procesare
– spatiu pentru coacere
– spatiu pentru racire produse finite
– spatiu pentru feliere si ambalare
– depozit produse finite
– spatiu depozitare navete murdare
– spatiu spalare navete
– spatiu depozitare navete curate
– spatiu depozitare ambalaje (folie,hartie, etc)
– vestiare si grupuri sanitare
– spatiu pentru spalare cuve
– spatiu pentru zona spalare si depozitare ustensile si tavi
– spatiu pentru evacuare deseuri ambalaje si materii prime
– spatiu pentru evacuare deseu tehnologic neigienic
– spatiu pentru evacuare deseu tehnologic igienic
– spatiu pentru evacuare gunoi menajer
– spatiu pentru spalat, uscat si depozitat achipament de protectie personal
– laborator analize fizico-chimice
– spatiu pentru anexe tehnice : centrala termica, tablou electric, grup electrogen.
Gospodarie de lemne
Constructie de forma dreptunghiulara cu dimensiunile:
- lungime = 12 m
- latime = 6 m
- inaltime = 3,00 -3,50m
- Suprafata construita = 72 mp
- Suprafata desfasurata = 72 mp
- Volum 234 mc
Gospodarie de gunoi
Constructie de forma patrata cu dimensiunile:
- lungime = 6,00 m
- inaltime = 3,00 – 3,50 m
- Suprafata construita = 36mp
- Suprafata desfasurata = 36 mp
- Volum = 117 mc
Structura sortimentala
Profilul de productie pentru paine si produse de panificatie cuprinde urmatoarele sortimente:
- paine simpla sau cu adaos, de foma rotunjita sau alungita cu greutate intre 0.300 kg/buc si 2 kg/buc;
- produse de panificatie simpla sau cu adaos, de forma rotunjita, alungita, corn, impletituri, cu greutate intre 0.065 kg/buc si 0.500 kg/buc;
- produse de paine la tava de tip toast, simple sau cu adaos;
- produse de panificatie speciale: paine graham, paine cu secara, paine multicereale;
- produse de panificatie traditionale (colaci impletiti etc).
Profilul de productie pentru produsele de patiserie cuprinde urmatoarele sortimente:
- produse de patiserie din aluat foetaj simple sau cu umplutura;
- produse de patiserie din aluat dospit simple sau cu umplutura.
Produsele finite sunt livrate astfel:
- paine cu diferite forme si gramaje:
- asezata in navete de plastic
- feliata, ambalata in punga si asezata in navete de plastic
- produse de panificatie in diferite forme si gramaje:
- asezate in navete de plastic
- ambalate in folie termocontracibila si asezate in navete de palstic
- produse de patiserie
- ambalate in folie termocontractibila si asezate in navete de palstic
- ambalate in cutii sau caserole (in functie de specific)
Fond de timp
- Regim de lucru: 3 schimburi de 8 ore
- Timp de fabricatie: 7 ore/schimb x 3 schimburi = 21 ore
- Timp de curatenie si intretinere: 1 ora/schimb x 3 schimburi = 3 ore
- Numar de zile lucratoare/an: 262 zile
- Fond de timp: 262 zile/an x 21 ore/zi = 5502 ore/an
http://www.agropan.ro/