OBIECTE DE PLAN GENERAL
1. Corp fabricatie
2. Gospodarie apa
3. Drumuri si platforme
4. Imprejmuiri si porti
5. Gospodarie gunoi
6. Retele exterioare
7. Corp birouri
1 – Corp de fabricatie
Aria construita – 2670 mp
Aria desfasurata – 5240 mp
Aria utila – 4460 mp
Volumul cladirii – 25.893 mc
2. Gospodaria de apa
Constructie de beton armat, ingropata, avand lungimea de 11,00 m, latimea de 6,00 m si adancimea de 4,15 m, compusa din rezervorul de apa de 115 mc si statia de pompe.
3. Drumuri si platforme
Intrarea in incinta se face din strada 1 Mai unde exista un preuzinal betonat. S-au proiectat drumuri si platforme uzinale betonate in suprafata de 4.025,00 mp,
4. Imprejmuiri si porti
S-au prevazut imprejmuiri pe 3 laturi, spre vecinatati din prefabricate din beton armat iar spre strada 1 Mai, imprejmuiri din plasa de sarma pe stalpi metalici, cu soclu din beton armat si 2 porti – una principala glisanta de 8,00 m si 1 secundara, pivotanta de 6,00 m.Inaltimea imprejmuirilor si a portilor este de 2,00 m.
5. Gospodarie de gunoi
Constructie din structura de rezistenta metalica, cu fundatii si pardoseli din beton armat, cu pereti de inchidere si invelitoare din panouri tip sandwich, rezistente la foc 1 ora avand dimensiunile:
– lungime = 6,00 m
– latime = 5,00 m
– inaltime max. = 3,50 m
– suprafata construita = 30 mp
– suprafata desfasurata = 30 mp
– volum = 105 mc
6. Retele exterioare
Instalatiile exterioare cuprind:
– instalatii electrice: – forta
– iluminat
– curenti slabi
– instalatii pentru stins incendiu
– instalatii de alimentare cu apa
– instalatii de canalizare
– instalatia de gaze
– instalatia de paratrasnet
– instalatia de impamantare
7. Corp birouri
Este reprezentat de spatiile de birouri de la parter, etajul I si etajul II din anexa sociala, precum si incaperea “Monitorizare livrari”, spatii neeligibile ca si cheltuieli.
Dimensionare capacitate de productie pentru paine si produse de panificatie |
|
Tabel nr. 2 |
|
Nr. crt. |
Sortiment |
Tip cuptor |
Suprafata de coacere cuptor (mp) |
Capacitate orara cuptor conform Tabel nr. 3 si nr. 4 |
Nr. Cuptoare |
Capacitate |
Regim de lucru zilnic ore/zi |
Capacitate de productie zilnica |
|
kg |
buc |
Orara Kg |
Orara buc |
|
Kg/zi |
buc/zi |
|
1 |
Paine alba tip franzela 0,280 Kg/buc |
Cuptor tunel coacere paine pe banda |
76,65 |
1600 |
5700 |
1 |
1600 |
5700 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
33600 |
119700 |
|
2 |
Paine alba tip franzela 0,280 Kg/buc |
Cuptor tunel coacere paine pe banda |
35 |
700 |
2500 |
1 |
700 |
2500 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
14700 |
52500 |
|
3 |
Paine alba tip toast 0,5 Kg/buc |
Cuptor tunel coacere paine toast |
72 |
1500 |
3000 |
1 |
1500 |
3000 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
31500 |
63000 |
|
4 |
Paine alba traditionala 0,6 Kg/buc |
cuptor coacere pe vatra cu 4 camere de coacere si 3 usi/camera |
15 |
120 |
200 |
2 |
240 |
400 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
5040 |
8400 |
|
5 |
Produs de panificatie tip: chifla 0,085 kg/buc |
cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
8,64 |
125 |
1560 |
1 |
125 |
1560 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
2625 |
32760 |
|
6 |
Produs de panificatie tip; baton 0,1 Kg/buc |
cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
8,64 |
150 |
1500 |
1 |
150 |
1500 |
T1=21 ore/zi T2=3 ore /zi |
3150 |
31500 |
|
T1= timp ocupare productie T2=timp curatenie si intretinere (1 ora la sfarsitul fiecarui schimb) |
|
|
|
Dimensionare capacitate orara cuptoare cu functionare continua tip tunel |
|
|
Tabel nr. 3 |
|
|
Nr. crt. |
Tip cuptor |
Sortiment |
Greutate pe buc.
Kg/buc |
Format sortiment |
Dimensiuni camera coacere |
Suprafata de coacere m2 |
Indice de utilizare Kg/mpxh |
Capacitate orara cuptor |
Latime mm |
Lungime mm |
Kg/h |
buc/ora |
1 |
Cuptor tunel coacere produs pe banda |
Paine alba tip franzela |
0,28 |
lung |
3650 |
21000 |
76,65 |
20,8 |
1600 |
5700 |
2 |
Cuptor tunel coacere produs pe banda |
Paine alba tip franzela |
0,28 |
lung |
2900 |
12000 |
35 |
20 |
700 |
2500 |
3 |
Cuptor tunel coacere produs in tava |
Paine alba tip toast |
0,5 |
lung |
3000 |
24000 |
72 |
20,9 |
1500 |
3000 |
Dimensionare capacitate orara cuptoare cu functionare discontinua tip pe vatra si rotativ |
|
Tabel nr. 4 |
|
Nr. crt. |
Tip cuptor |
Sortiment |
Greutate pe buc. Kg/buc |
Format sortiment |
Nr. Buc. In camera de coacere |
Nr. Camere de coacere pe cuptor |
Total buc pe cuptor |
Total Kg pe cuptor (q) |
Ciclu de utilizare cuptor conf. Tabel nr.5 T,(min) |
Capacitate orara cuptor 60/T x q(kg/h) |
Capacitate orara cuptor (Buc/h) |
|
|
1 |
Cuptor coacere pe vatra cu 4 camere si cu 3 usi pe camera |
Paine alba traditionala |
0,6 |
lung |
36 |
4 |
144 |
87 |
46 |
120 |
200 |
|
2 |
Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
Chifla |
0,08 |
rotund |
540 |
1 |
540 |
44 |
21 |
125 |
1560 |
|
3 |
Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
Baton |
0,1 |
lung |
576 |
1 |
576 |
58 |
23 |
150 |
1500 |
|
Dimensiune ciclu de utilizare cuptoare cu functionare discontiuna, T |
|
Tabel nr.5 |
|
Nr. crt. |
Sortiment |
Tip cuptor |
Timp incarcare (min) |
Timp cocere (min) |
Timp descarcare (min) |
Coef. De majorare (min) |
Timp total (min) |
|
|
1 |
Paine alba traditionala 0,6 |
Cuptor coacere pe vatra cu 4 camere si cu 3 usi pe camera |
7 |
30 |
6 |
3 |
46 |
|
2 |
Chifla 0,08 |
Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
2 |
12 |
2 |
5 |
21 |
|
3 |
Baton 0,1 |
Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere |
2 |
14 |
2 |
5 |
23 |
|