OBIECTE DE PLAN GENERAL
1. Corp fabricatie
2. Gospodarie apa
3. Drumuri si platforme
4. Imprejmuiri si porti
5. Gospodarie gunoi
6. Retele exterioare
7. Corp birouri
1 – Corp de fabricatie
Aria construita – 2670 mp
Aria desfasurata – 5240 mp
Aria utila – 4460 mp
Volumul cladirii – 25.893 mc
2. Gospodaria de apa
Constructie de beton armat, ingropata, avand lungimea de 11,00 m, latimea de 6,00 m si adancimea de 4,15 m, compusa din rezervorul de apa de 115 mc si statia de pompe.
3. Drumuri si platforme
Intrarea in incinta se face din strada 1 Mai unde exista un preuzinal betonat. S-au proiectat drumuri si platforme uzinale betonate in suprafata de 4.025,00 mp,
4. Imprejmuiri si porti
S-au prevazut imprejmuiri pe 3 laturi, spre vecinatati din prefabricate din beton armat iar spre strada 1 Mai, imprejmuiri din plasa de sarma pe stalpi metalici, cu soclu din beton armat si 2 porti – una principala glisanta  de 8,00 m si 1 secundara, pivotanta de 6,00 m.Inaltimea imprejmuirilor si a portilor este de 2,00 m.
5. Gospodarie de gunoi
Constructie din structura de rezistenta metalica, cu fundatii si pardoseli din beton armat, cu pereti de inchidere si invelitoare din panouri tip sandwich, rezistente la foc 1 ora avand dimensiunile:
– lungime = 6,00 m
– latime = 5,00 m
– inaltime max. = 3,50 m
– suprafata construita = 30 mp
– suprafata desfasurata = 30 mp
– volum = 105 mc
6. Retele exterioare
Instalatiile exterioare cuprind:
– instalatii electrice:  – forta
– iluminat
– curenti slabi
– instalatii pentru stins incendiu
– instalatii de alimentare cu apa
– instalatii de canalizare
– instalatia de gaze
– instalatia de paratrasnet
– instalatia de impamantare
7. Corp birouri
Este reprezentat de spatiile de birouri de la parter, etajul I si etajul II din anexa sociala, precum si incaperea “Monitorizare livrari”, spatii neeligibile ca si cheltuieli.

Dimensionare capacitate de productie pentru paine si produse de panificatie
Tabel nr. 2
Nr. crt. Sortiment Tip cuptor Suprafata de coacere cuptor (mp) Capacitate orara cuptor conform Tabel nr. 3 si nr. 4 Nr. Cuptoare Capacitate Regim de lucru zilnic ore/zi Capacitate de productie zilnica
kg buc Orara Kg Orara buc   Kg/zi buc/zi
1 Paine alba tip franzela 0,280 Kg/buc Cuptor tunel coacere paine pe banda 76,65 1600 5700 1 1600 5700 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 33600 119700
2 Paine alba tip franzela 0,280 Kg/buc Cuptor tunel coacere paine pe banda 35 700 2500 1 700 2500 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 14700 52500
3 Paine alba tip toast 0,5 Kg/buc Cuptor tunel coacere paine toast 72 1500 3000 1 1500 3000 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 31500 63000
4 Paine alba traditionala 0,6 Kg/buc cuptor coacere pe vatra cu 4 camere de coacere si 3 usi/camera 15 120 200 2 240 400 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 5040 8400
5 Produs de panificatie tip: chifla 0,085 kg/buc cuptor rotativ cu 1 camera de coacere 8,64 125 1560 1 125 1560 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 2625 32760
6 Produs de panificatie tip; baton 0,1 Kg/buc cuptor rotativ cu 1 camera de coacere 8,64 150 1500 1 150 1500 T1=21 ore/zi         T2=3 ore /zi 3150 31500
T1= timp ocupare productie     T2=timp curatenie si intretinere (1 ora la sfarsitul fiecarui schimb)
  Dimensionare capacitate orara cuptoare cu functionare continua tip tunel  
  Tabel nr. 3    
Nr. crt. Tip cuptor Sortiment Greutate pe buc.

Kg/buc

Format sortiment Dimensiuni camera coacere Suprafata de coacere m2 Indice de utilizare Kg/mpxh Capacitate orara cuptor
Latime mm Lungime mm Kg/h buc/ora
1 Cuptor tunel coacere produs pe banda Paine alba tip franzela 0,28 lung 3650 21000 76,65 20,8 1600 5700
2 Cuptor tunel coacere produs pe banda Paine alba tip franzela 0,28 lung 2900 12000 35 20 700 2500
3 Cuptor tunel coacere produs in tava Paine alba tip toast 0,5 lung 3000 24000 72 20,9 1500 3000
Dimensionare capacitate orara cuptoare cu functionare discontinua tip pe vatra si rotativ
Tabel nr. 4
Nr. crt. Tip cuptor Sortiment Greutate pe buc. Kg/buc Format sortiment Nr. Buc. In camera de coacere Nr. Camere de coacere pe cuptor Total buc pe cuptor Total Kg pe cuptor (q) Ciclu de utilizare cuptor conf. Tabel nr.5 T,(min) Capacitate orara cuptor 60/T x q(kg/h) Capacitate orara cuptor (Buc/h)
1 Cuptor coacere pe vatra cu 4 camere si cu 3 usi pe camera Paine alba traditionala 0,6 lung 36 4 144 87 46 120 200
2 Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere Chifla 0,08 rotund 540 1 540 44 21 125 1560
3 Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere Baton 0,1 lung 576 1 576 58 23 150 1500
Dimensiune ciclu de utilizare cuptoare cu functionare discontiuna, T
Tabel nr.5
Nr. crt. Sortiment Tip cuptor Timp incarcare (min) Timp cocere (min) Timp descarcare (min) Coef. De majorare (min) Timp total (min)
1 Paine alba traditionala 0,6 Cuptor coacere pe vatra cu 4 camere si cu 3 usi pe camera 7 30 6 3 46
2 Chifla 0,08 Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere 2 12 2 5 21
3 Baton 0,1 Cuptor rotativ cu 1 camera de coacere 2 14 2 5 23