CAPACITATE DE PRODUCTIE
PRODUSE OBTINUTE | Cantitate productie obtinuta (tone) | Cantitate faina necesara (tone) |
Paine format lung 0,35kg/buc | 1486,00 | 1.069,92 |
Produs de panificatie tip baton simplu 0,100 kg/buc | 238,42 | 204,80 |
Produs zaharos tip fursec vrac | 91,70 | 55,02 |
Produs zaharos tip fursec cutie 0,5 kg | 36,68 | 22,01 |
Produs zaharos tip fursec cutie 1 kg | 27,51 | 16,51 |
Produs zaharos tip fursec cutie 1,5 kg | 27,51 | 16,51 |
Cozonac simplu 0,5 kg/buc | 32,75 | 22,93 |
Produs patiserie tip saratele | 15,72 | 12,58 |
Paste finoase scurte vrac cutii 5 kg | 22,01 | 44,94 |
Paste fainoase scurte vrac cutii 10 kg | 220,08 | 449,40 |
Paste fainoase scurte vrac cutii 15 kg | 29,34 | 59,92 |
Paste fainoase scurte pungi 0,25kg/buc | 73,36 | 74,90 |
TOTAL | 2301,08 | 2.049,43 |
OBIECTE DE PLAN GENERAL
D1 – Corp fabricatie –P+1
D2 – Imprejmuiri – H= 2m ; L= 127m
D3 – Drumuri + platforme uzinale – 320,6mp
D4 – Gospodarie gunoi – S = 6,60mp
D5 – Demolari constructie lemn – 108mp
D6 – Retele exterioare
D1. Corp principal de fabricatie, vestiare, laborator si birouri
Aria construita – 738,59mp
Aria desfasurata – 1568,6mp
Aria utila – 1425,00mp
Volum – 6118,3mc
PARTER
- Depozit de faina si materii prime
- Spatiu pregatire materii prime pentru fabricatie
- Spatiu framantare, procesare si coacere paine si produse de panificatie
- Spatiu pentru racire, feliere si ambalare
- Depozit produs finit
- Spatiu depozitare navete murdare
- Spatiu spalare navete
- Spatiu depozitare navete curate
- Monitorizare productie pe calculator
- Vestiare si grup sanitar
- Spatiu pentru zona spalare cuve aluat
- Spatiu pentru zona evacuare deseuri ambalaje materii prime
- Spatiu pentru zona evacuare gunoi menajer
- Spatiu pentru centrala termica
- Spatiu valorificare deseuri tehnologice
- Spatiu pentru zona evacuare deseuri complexe
- Spatii pentru piese de schimb si materiale curatenie
ETAJ I
- Depozit de faina si materii prime
- Spatiu pentru cernere faina
- Spatiu pentru pregatire materii prime pentru fabricatie
- Spatiu sortat si spalat oua
- Spatiu pentru spargere oua
- Spatiu framantare, procesare si coacere produse de patiserie si zaharoase
- Spatiu pentru procesare si uscare paste fainoase scurte
- Spatiu racire produse de patiserie si zaharoase
- Spatiu finisare si ambalare produse de patiserie si zaharoase
- Spatiu pentru ambalare paste fainoase scurte
- Depozit produs finit
- Depozit ambalaje
- Spatiu pentru spalat, uscat si depozitat echipament de protectie personal
- Spatiu servit masa personal productiv
- Laborator analize fizico-chimice
- Birouri tehnologi si HACCP
- Spatiu pentru evacuare deseuri ambalaje si gunoi menajer
- Spatiu evacuare deseuri complexe
- Spatiu pentru spalat ustensile si tavi
- Scari de legatura, tehnologice si de evacuare PSI intre parter si etaj
Legatura tehnologica intre spatiile de depozitare si de productie de la parter si etajul I se face cu doua lifturi executate din inox alimentar cu comenzi automate si sincronizate astfel:
- un lift pentru transport faina si materii prime
- un lift pentru transport ambalaje si produse finite