CAPACITATE DE PRODUCTIE

PRODUSE OBTINUTE Cantitate productie obtinuta (tone) Cantitate faina necesara (tone)
Paine format lung 0,35kg/buc 1486,00 1.069,92
Produs de panificatie tip baton simplu 0,100 kg/buc 238,42 204,80
Produs zaharos tip fursec vrac 91,70 55,02
Produs zaharos tip fursec cutie 0,5 kg 36,68 22,01
Produs zaharos tip fursec cutie 1 kg 27,51 16,51
Produs zaharos tip fursec cutie 1,5 kg 27,51 16,51
Cozonac simplu 0,5 kg/buc 32,75 22,93
Produs patiserie tip saratele 15,72 12,58
Paste finoase scurte vrac cutii 5 kg 22,01 44,94
Paste fainoase scurte vrac cutii 10 kg 220,08 449,40
Paste fainoase scurte vrac cutii 15 kg 29,34 59,92
Paste fainoase scurte pungi 0,25kg/buc 73,36 74,90
TOTAL 2301,08 2.049,43

OBIECTE DE PLAN GENERAL

D1 – Corp fabricatie –P+1

D2 – Imprejmuiri – H= 2m     ; L= 127m

D3 – Drumuri + platforme uzinale – 320,6mp

D4 – Gospodarie gunoi –   S = 6,60mp

D5 – Demolari constructie lemn – 108mp

D6 – Retele exterioare

 D1.   Corp principal de fabricatie, vestiare, laborator si birouri

Aria construita – 738,59mp

Aria desfasurata – 1568,6mp

Aria utila – 1425,00mp

Volum – 6118,3mc

PARTER

  • Depozit de faina si materii prime
  • Spatiu pregatire materii prime pentru fabricatie
  • Spatiu framantare, procesare si coacere paine si produse de panificatie
  • Spatiu pentru racire, feliere si ambalare
  • Depozit produs finit
  • Spatiu depozitare navete murdare
  • Spatiu spalare navete
  • Spatiu depozitare navete curate
  • Monitorizare productie pe calculator
  • Vestiare si grup sanitar
  • Spatiu pentru zona spalare cuve aluat
  • Spatiu pentru zona evacuare deseuri ambalaje materii prime
  • Spatiu pentru zona evacuare gunoi menajer
  • Spatiu pentru centrala termica
  • Spatiu valorificare deseuri tehnologice
  • Spatiu pentru zona evacuare deseuri complexe
  • Spatii pentru piese de schimb si materiale curatenie

ETAJ I

  • Depozit de faina si materii prime
  • Spatiu pentru cernere faina
  • Spatiu pentru pregatire materii prime pentru fabricatie
  • Spatiu sortat si spalat oua
  • Spatiu pentru spargere oua
  • Spatiu framantare, procesare si coacere produse de patiserie si zaharoase
  • Spatiu pentru procesare si uscare paste fainoase scurte
  • Spatiu racire produse de patiserie si zaharoase
  • Spatiu finisare si ambalare produse de patiserie si zaharoase
  • Spatiu pentru ambalare paste fainoase scurte
  • Depozit produs finit
  • Depozit ambalaje
  • Spatiu pentru spalat, uscat si depozitat echipament de protectie personal
  • Spatiu servit masa personal productiv
  • Laborator analize fizico-chimice
  • Birouri tehnologi si HACCP
  • Spatiu pentru evacuare deseuri ambalaje si gunoi menajer
  • Spatiu evacuare deseuri complexe
  • Spatiu pentru spalat ustensile si tavi
  • Scari de legatura, tehnologice si de evacuare PSI intre parter si etaj

Legatura tehnologica intre spatiile de depozitare si de productie de la parter si etajul I se face cu doua lifturi executate din inox alimentar cu comenzi automate si sincronizate astfel:

  • un lift pentru transport faina si materii prime
  • un lift pentru transport ambalaje si produse finite