Capacitatea de productie
Capacitatea de prelucrare – 1600 t struguri de vin alb, rezultand 12.000 hl must proaspat (randament 75%), rezultand 3400 hl must concentrat. Capacitate stocare = 18.000 hl.
Structura sortimentara:
- must concentrat (25-40%)
- ciorchini struguri (3%)
- tescovina (20%)
- burba (1-2%)
OBIECTELE DE PLAN GENERAL
- Corpul de productie + corp laborator + hala depozitare + sala buncar descarcare;
- Drumuri si platforme;
- Retele exterioare;
- Regimul de inaltime :
- Corp productie + Corp laborator = Subsol partial + P + 2 E;
- Hala depozitare si sala buncar descarcare = constructii P.
- Aria construita existenta= 1555,10 mp
- Aria construita propusa = 1560,00 mp
- Aria desfasurata = 1849,50mp
- Aria utila = 1372,20 mp
- Volumul cladirii = 7896,00 mc
- Inaltimea la coama peste hala depozitare = 7,25m
- Inaltimea la streasina la hala depozitare = 6,00m
- Inaltimea la strasina la corp P+1 = 6.90m;
- Inaltimea la coama peste corp P+2 = 12.90m
- Inaltimea la streasina peste corp P+2 = 11.55m