Capacitatea de productie

Capacitatea de prelucrare – 1600 t struguri de vin alb, rezultand 12.000 hl must proaspat (randament 75%), rezultand 3400 hl must concentrat. Capacitate stocare = 18.000 hl.

Structura sortimentara:

  • must concentrat (25-40%)
  • ciorchini struguri (3%)
  • tescovina (20%)
  • burba (1-2%)

OBIECTELE DE PLAN GENERAL

  1. Corpul de productie + corp laborator + hala depozitare + sala buncar descarcare;
  2. Drumuri si platforme;
  3. Retele exterioare;
  • Regimul de inaltime :
    • Corp productie + Corp laborator = Subsol partial + P + 2 E;
    • Hala depozitare si sala buncar descarcare = constructii P.
  • Aria construita existenta= 1555,10 mp
  • Aria construita propusa = 1560,00 mp
  • Aria desfasurata = 1849,50mp
  • Aria utila = 1372,20 mp
  • Volumul cladirii = 7896,00 mc
  • Inaltimea la coama peste hala depozitare = 7,25m
  • Inaltimea la streasina la hala depozitare = 6,00m
  • Inaltimea la strasina la corp P+1 = 6.90m;
  • Inaltimea la coama peste corp P+2 = 12.90m
  • Inaltimea la streasina peste corp P+2 = 11.55m